Luxe 5 sterren vakantiewoning. Comfort en rust in Watou.

Ontdek 't Graafschap

'Nature is not a place to visit. It is home.'

Een verblijf in onze vakantiewoning ’t Graafschap, in het Zuid-West-Vlaamse dorpje Watou, heeft u het gevoel dat u thuiskomt.

'publicatie WONEN landelijke stijl'

Als u even tot rust wilt komen of erop uit wilt trekken met familie en vrienden (tot maximum 10 personen), dan is ‘t Graafschap de ideale vakantiebestemming voor u.
De woning is gelegen in een oase van rust en groen en biedt voor elk wat wils. U kan er fietsen, wandelen, kunst smaken, de natuur bewonderen, het oorlogsverleden leren kennen en nog zoveel meer!

Deze charmante vakantiewoning biedt alle comfort en luxe en ligt in een prachtige, landelijke omgeving waar edelherten de hoofdrol spelen.

Geniet van een zalige vakantie in het poëzie- en brouwersdorpje Watou dicht bij de Vlaamse bergen.

 

Reserveer uw vakantiewoning

Edelherten

‘t Graafschap werd opgericht in februari 1996. Het is een unieke combinatie van hertenfokkerij, boomkwekerij (met Zeger De Ganck als tuinarchitect) en vakantiewoning op een prachtige locatie in het West-Vlaamse Watou.

Een 40tal herten worden bijzonder goed verzorgd in de hertenfokkerij van ’t Graafschap en grazen in volle vrijheid op de 3 hectare weides die rondom de vakantiewoning verspreid liggen. Wilt u hier meer over weten?

Klik dan hier door naar onze boomkwekerij/tuinontwerp